Simovits

Jobba som cybersäkerhetskonsult på Simovits Consulting

Ta chansen att arbeta som cybersäkerhetskonsult hos en av Sveriges främsta leverantörer av konsulttjänster inom cybersäkerhet! I rollen får du insyn i säkerhetsarbetet för spännande branscher som till exempel samhällsviktig verksamhet, myndigheter samt finanssektorn. Du kommer lära dig cybersäkerhet utifrån ett helhetsperspektiv och du kommer att ha många spännande och utvecklande år framför dig, där du får arbeta med de bästa i branschen.

Simovits Consulting är ett produktoberoende konsultföretag som arbetar leveransorienterat med lösningsfokuserad rådgivning.

Vårt erbjudande

Dina arbetsuppgifter

Som cybersäkerhetskonsult hos oss kommer du att arbeta i projektform. Det är din uppgift att utifrån kundens beskrivning av sitt behov arbeta med att ta fram förslag på konkreta åtgärder som du levererar till kund i muntliga presentationer såväl som i rapportform. 

Du kommer normalt fokusera på ett antal parallella uppdrag för olika kunder, som dels innebär självständigt arbete såväl som samarbete med en eller flera kollegor. Arbetet sker både ute hos kund och i fräscha kontorslokaler ett stenkast från Rådmansgatans tunnelbanestation. Din första tid är upplagd som en inskolningsperiod där du får en fadder och gradvis skolas in i arbetet genom en väl utarbetad plan. Hur lång tid det tar att bli självgående i rollen är helt upp till dig.

Våra tjänster kan sammanfattas i följande områden, inom vilka du har möjlighet att profilera dig:

Är du den vi söker?

Som person är du kommunikativ, socialt kompetent och vill lära dig mer. Du är analytiskt lagd och snabb på att effektivt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Eftersom du kommer att driva egna projekt från start till slut ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och har förmågan att hitta kreativa angreppsätt på olika typer av problem. Teamet har en öppen och transparent kommunikation där vi tror att du kommer trivas utmärkt!

Din bakgrund:

Ansökan

Låter detta intressant? Välkommen att skicka din ansökan med CV och utdrag av dina betyg till jobba@simovits.com.

Här kan du ladda ner annonsen i pdf-format.